Κεντρικό μενού
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΛΕΣ
Κεντρικό μενού
Κεντρικό μενού
Κεντρικό μενού

NUTRITION SUPPORT

Το κέντρο διατροφικής υποστήριξης Nutrition Support ιδρύεται το 2008 από τον Ανδρέα Κωνσταντουδάκη για να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Η παρουσία του στον χώρο αποσκοπεί στην άρτια καθοδήγηση της διατροφικής συμπεριφοράς, αφενός αποφεύγοντας τις παραμέτρους που υπονομεύουν την υγεία μας, αφετέρου δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο μονοπάτι προς την ισορροπία και τη βέλτιστη φυσική κατάσταση του οργανισμού.

Η διαιτολογική μας ομάδα αποτελείται από τη Μαρία Ιωαννίδου και άλλους επιστήμονες υγείας που ειδικεύονται σε διάφορα πεδία, ώστε να υπάρχει συγκερασμός απόψεων και πολυδιάστατη δράση. Κύριο μέλημά μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διατροφής, ενώ παράλληλα χρησιμοποιούμε τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης και τον πιο σύγχρονο
εξοπλισμό.

Η συνεργασία μας με τον σεφ Πάνο Ιωαννίδη και την ομάδα του μας χαροποίησε ιδιαίτερα, καθώς πρόκειται για έναν καταξιωμένο επαγγελματία που επηρεάζει τις διατροφικές συνήθειες μιας μεγάλης μερίδας του πληθυσμού. Αρθρογραφούμε και αναλύουμε τις συνταγές του portal του σε μακροθρεπτικά συστατικά, έτσι ώστε να διευκολύνουμε όσες και όσους παρακολουθούν το τι καταναλώνουν. Ιδιαίτερο βάρος δίνουμε στις φυτικές ίνες, αλλά και στα σάκχαρα, στα κορεσμένα λιπαρά και στο αλάτι που χρειάζεται να καταναλώνονται σε περιορισμένες ποσότητες. Τέλος, η ανάλυση γίνεται σύμφωνα με τις επίσημες βάσεις τροφίμων (π.χ. USDA) και με τη χρήση του λογισμικού Horizon.

Nutrition Support 1
Nutrition Support 2

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πλατεία Εσπερίδων 2, Γλυφάδα, 16674
Τ. 2108982265 Ε. [email protected]
www.nutritionsupport.gr