Οι 5 κορυφαίες τάσεις στη διακόσμηση της κουζίνας!

 Γράψαμε αυτό το άρθρο για όσους θέλουν να προβούν σε ανακαίνιση της κουζίνας τους. Συγκεντρώσαμε εδώ τις πιο δημοφιλείς τάσεις στην διακόσμηση κουζίνας που κυκλοφορούν στο σύγχρονο design και σας τις παρουσιάζουμε!

  1. Η νέα τάση θέλει τα ντουλάπια, ανοιχτά σαν τα βιβλία. Το Open shelving προτάσσει τακτοποιημένα ντουλάπια, αντικείμενα αποθηκευμένα όμορφα και ομοιόμορφα, από πιάτα, έως δοχεία και κατσαρόλες. Τα ράφια μπορούν να φιλοξενήσουν όμορφα κουτιά με φυσικά υλικά ή με μικρές έντονες πινελιές με ζωηρά χρώματα.
  2. Το μαύρο δεν βγαίνει ποτέ από την μόδα στην εσωτερική διακόσμηση. Φέτος, μαζί με το σκούρο γκρι και το σκούρο μπλε – navy blue, αποτελεί μία από τις πιο μεγάλες deco τάσεις για την κουζίνα! Λιτό, επιβλητικό και κλασσικό, χαρίζει μοντέρνα αίσθηση και πολυτέλεια. Βάφουν με σκούρα χρώματα ακόμα και τους τοίχους, ενώ προσθέτουν μικρές πινελιές με λευκό ή άλλα φωτεινά χρώματα!
  3. Τα μάρμαρα επιστρέφουν δυναμικά! Επιλέξτε μάρμαρα με έντονες φλέβες και με πολλά νερά για απαράμιλλη πολυτέλεια και στυλ, που θα ανεβάσουν την κουζίνα σας σε άλλο επίπεδο. Μαρμάρινο δάπεδο, νησίδες και πάγκοι από μάρμαρο κατακλύζουν τις υπερπολυτελείς κατοικίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.
  4. Color pop με μικρές πινελιές με έντονα χρώματα. Χρησιμοποιείστε αντικείμενα, είδη σερβιρίσματος, ηλεκτρικές συσκευές με φανταχτερά χρώματα για να δώσετε μια μοντέρνα πνοή στην κουζίνα σας. Επιλέξτε χρωματιστά πλακάκια με έντονες αντιθέσεις, δημιουργώντας έτσι ένα ευχάριστο περιβάλλον στην κουζίνα!
  5. Διπλές νησίδες για άνετες κουζίνες. Η νέα τάση θέλει τις κουζίνες μεγάλες και άνετες, σε ανοιχτούς χώρους. Οι νησίδες στην κουζίνα αποτελούν πια αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης διακόσμησης. Τοποθετήστε στην κουζίνα δύο νησίδες και πολλαπλασιάστε έτσι τους χώρους δημιουργίας!

Επιλέξτε εξειδικευμένους συνεργάτες για την κατασκευή των πάγκων της  κουζίνας σας και τις επενδύσεις των ντουλαπιών. Ανακαλύψτε πληθώρα υλικών ιδανικά για την καινούρια σας κουζίνα στην Stonetech!